Lunchbuffé Vecka 8 Hotel Akerlund

Måndag 17 februari

  • Isterband med örtstuvad potatis och rödbetor
  • Kebab med friterad pommes, tillbehör och orientaliska dressingar

Tisdag 18 februari

  • Fläsk Noisette med ugnsrostad klyftpotatis, bearnaisesås och pepparsås
  • Pasta Carbonara med riven parmesanost

Onsdag 19 februari

  • Yoghurtmarinerad kycklingfilé,  serveras med rostad potatis, rödvinssky och sambalsmör
  • Wokade nudlar med heta räkor och grönsaker

Torsdag 20 februari

  • Bouillabaisse med kokt potatis och aioli  (Fisk och skaldjursgryta med saffran)
  • Lyxig köttfärslimpa med lagrad ost, serveras med champinjonsås och kokt potatis

Fredag 21 februari

  • Kyckling fajitas med avocadosallad
  • Lövbiff med friterad klyftpotatis, bearnaise, örtsmör och pepparsås