Lunchbuffé Vecka 8 Hotel Akerlund

Måndagen den 18 februari

  • Sprödbakad torsk, serveras med kokt potatis, remouladsås och citrus
  • Isterband med dillstuvad potatis och kokta betor

Tisdagen den 19 februari

  • Raggmunkar med stekt sidfläsk, serveras med lingonsylt
  • Ångkokt torsk med äggsås, skirat smör och kokt potatis

Onsdagen den 20 februari

  • Kyckling fajitas med avocadosallad
  • Grillad benfri kotlettrad, serveras med friterad klyftpotatis, pepparsås och gelé

Torsdagen den 21 februari

  • Korvstroganoff med ångkokt ris och vitlöks fraiche
  • Ärtsoppa med fläsk, plättar med sylt och vispgrädde

Fredagen den 22 februari

  • Västerbottensost och bacon gratinerad kycklingfilé, serveras med stekt ris och grönsake
  • Pasta med räkor och kallrökt lax i vitvinssås