Lunchbuffé Vecka 8 Hotel Akerlund
Måndagen den 18 februari
- Sprödbakad torsk, serveras med kokt potatis, remouladsås och citrus
- Isterband med dillstuvad potatis och kokta betor
Tisdagen den 19 februari
- Raggmunkar med stekt sidfläsk, serveras med lingonsylt
- Ångkokt torsk med äggsås, skirat smör och kokt potatis
Onsdagen den 20 februari
- Kyckling fajitas med avocadosallad
- Grillad benfri kotlettrad, serveras med friterad klyftpotatis, pepparsås och gelé
Torsdagen den 21 februari
- Korvstroganoff med ångkokt ris och vitlöks fraiche
- Ärtsoppa med fläsk, plättar med sylt och vispgrädde
Fredagen den 22 februari
- Västerbottensost och bacon gratinerad kycklingfilé, serveras med stekt ris och grönsake
- Pasta med räkor och kallrökt lax i vitvinssås