Lunchbuffé Vecka 9 Hotel Akerlund
Måndag den 25 februari
- PASTA CARBONARA MED RIVEN PARMESANOST
- KNAPERSTEKT SIDFLÄSK MED LÖKSÅS OCH KOKT POTATIS
Tisdag den 26 februari
- HEMLAGAD PYTT I PANNA MED KOKTA BETOR OCH STEKT ÄGG
- GLAZADE BABY BACKRIBBS, SERVERAS MED FRITERAD POTATIS, BEARNAISE OCH BARBECUESÅS
Onsdag den 27 februari
- PANERAD SMÖRSTEKT KYCKLINGFILÉ, SERVERAS MED ROSTAD POTATIS, RÖDVINSSKY OCH KRYDDAT SMÖR MED SAMBAL
- BOUILLABAISSE (FISK OCH SKALDJURSGRYTA) MED KOKT POTATIS OCH AIOLI
Torsdag den 28 februari
- CAJUNKRYDDAD KÖTTFÄRSBIFF MED STING, ROSTAD POTATIS OCH MOROTSKOMPOTT, TILL DETTA TZATZIKI
- AKERLUNDS LASAGNE MED LAGRAD OSTSÅS
Fredag den 1 mars
- VÄSTERBOTTENSGRATINERAD LAXFILÉ, DILLSLUNGAD POTATIS, ROMRÖRA MED ÖRTER SAMT CITRONKLYFTOR
- PASTA MED FILÉ I PEPPAR OCH FÄRSKOSTSÅS