Lunchmeny v: 19
Lunchmeny v:19
Måndag:
Chili con carne med kokt ris & vitlöks fraiche.
Mustig gryta med fisk & grönsaker, serveras med kokt potatis & aioli.
Tisdag:
Laxlåda med skirat smör.
Akerlunds gräddstuvade pytt i panna, serveras med inlagd gurka & stekt ägg.
Onsdag:
Isterband med dillstuvad potatis & kokta betor.
Fläsklägg med rotmos & senapssås.
Torsdag:
Långbakade & glazade revbenspjäll, potatispuré med örter & skysås med rödvin.
Snittad kycklingfilé, serveras med couscous pytt med grönsaker & fransk senapssås.
Fredag:
Helstekt fläskfilé på bädd av sockerglaserade grönsaker, serveras med friterad klyftpotatis, rödvinssås & rödlökssmör.
Kalvfärsbiffar med hemlagat potatismos, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon.
Dagens lunch serveras
Måndag – Fredag 10.30 – 13.30
Varmt välkomna