Lunchmeny v: 19

Lunchmeny v:19

Måndag:
Chili con carne med kokt ris & vitlöks fraiche.

Mustig gryta med fisk & grönsaker, serveras med kokt potatis & aioli.

Tisdag:
Laxlåda med skirat smör.

Akerlunds gräddstuvade pytt i panna, serveras med inlagd gurka & stekt ägg.

Onsdag:
Isterband med dillstuvad potatis & kokta betor.

Fläsklägg med rotmos & senapssås.

Torsdag:
Långbakade & glazade revbenspjäll, potatispuré med örter & skysås med rödvin.

Snittad kycklingfilé, serveras med couscous pytt med grönsaker & fransk senapssås.

Fredag:
Helstekt fläskfilé på bädd av sockerglaserade grönsaker, serveras med friterad klyftpotatis, rödvinssås & rödlökssmör.

Kalvfärsbiffar med hemlagat potatismos, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon.

Dagens lunch serveras
Måndag – Fredag 10.30 – 13.30
Varmt välkomna