Lunchmeny Vecka 6 (Marknadsveckan) Hotel Akerlund
Måndag 3 februari
- Ångkokt sej, serveras med kokt potatis och äggsås
- Kycklinggryta med ångkokt ris
Tisdag 4 februari
- Raggmunkar med stekt sidfläsk serveras med lingonsylt
- Akerlunds pytt i panna med ägg och rödbetor
Onsdag 5 februari
- Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
- Renköttsoppa med klimp
- Älgfärsbolognese med pasta och riven parmesanost
- Kaffe och kaka på maten
Torsdag 6 februari
- Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
- Renköttsoppa med klimp
- Mustig älgköttgryta med ångkokt ris & svartvinbärsgelé
- Kaffe och kaka på maten
Fredag 7 februari
- Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
- Renköttsoppa med klimp
- Viltfärsbiffar med kokt potatis, murkelsås och lingonsylt
- Kaffe och kaka på maten
Lördag 8 februari
- Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
- Renköttsoppa med klimp
- Gräddstuvad renskav med potatismos och lingonsylt
- Kaffe och kaka på maten