Lunchmeny Vecka 6 (Marknadsveckan) Hotel Akerlund

Måndag 3 februari

  • Ångkokt sej, serveras med kokt potatis och äggsås
  • Kycklinggryta med ångkokt ris

Tisdag 4 februari

  • Raggmunkar med stekt sidfläsk serveras med lingonsylt
  • Akerlunds pytt i panna med ägg och rödbetor

Onsdag 5 februari

  • Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
  • Renköttsoppa med klimp
  • Älgfärsbolognese med pasta och riven parmesanost
  • Kaffe och kaka på maten

Torsdag 6 februari

  • Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
  • Renköttsoppa med klimp
  • Mustig älgköttgryta med ångkokt ris & svartvinbärsgelé
  • Kaffe och kaka på maten

Fredag 7 februari

  • Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
  • Renköttsoppa med klimp
  • Viltfärsbiffar med kokt potatis, murkelsås och lingonsylt
  • Kaffe och kaka på maten

Lördag 8 februari

  • Stor Salladsbuffé med dressingar, nygräddad samisk glödkaka, smör och måltidsdryck
  • Renköttsoppa med klimp
  • Gräddstuvad renskav med potatismos och lingonsylt
  • Kaffe och kaka på maten