Marknadsmenyer 2017

Här nedan följer middagsmenyer för vintermarknaden 2017

Vi arbetar just nu med att boka in våran underhållning för de olika kvällarna, detta kommer vi presentera senare under hösten!

Varmt välkomna med din bordsbokning!

 

Marknadsmeny

Onsdag den 1 februari

Varmrätt: Renburgare med kökets hembakta bröd, rökt västerbottensost, pommes, inlagd rödlök, äpple & dijondressing.

Dessert: Restaurangens egna äppelkaka med creme anglaise.

Pris per person: SEK 245,00

Torsdag den 2 februari

Förrätt: 4 månaders, lagrad & lättrökt reninnanlår, friterad skabramost, hjortron & pepparrot.

Varmrätt: Smörstekt rödingfilé med persiljerotspuré, röda betor, söt lök & rökt smör.

Dessert: Ängsyraglass med syrlig gurka & nötkrokant.

Pris per person: SEK 695,00

Fredag den 3 februari

Förrätt: Lätt gravad röding, rödlökssorbet, blomkålspuré & picklat äpple.

Varmrätt: Lågtempererat ripbröst & conifterat riplår med rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv & rökeri, rödkål, murkla & renfondsky.

Dessert: Skabramostbrulee med hjortron inlagda i rom.

Pris per person: SEK 695,00

Lördag den 4 februari

Varmrätt: Lågtempererat reninnanlår med mortotspuré, smörkokt potatis, märgben, renfondsky & blåbär.

Dessert: Granskottsorbet, ängsyra & grönt te.

Pris per person: SEK 475,00