Marknadsmenyer 2017
Här nedan följer middagsmenyer för vintermarknaden 2017
Vi arbetar just nu med att boka in våran underhållning för de olika kvällarna, detta kommer vi presentera senare under hösten!
Varmt välkomna med din bordsbokning!
Marknadsmeny
Onsdag den 1 februari
Varmrätt: Renburgare med kökets hembakta bröd, rökt västerbottensost, pommes, inlagd rödlök, äpple & dijondressing.
Dessert: Restaurangens egna äppelkaka med creme anglaise.
Pris per person: SEK 245,00
Torsdag den 2 februari
Förrätt: 4 månaders, lagrad & lättrökt reninnanlår, friterad skabramost, hjortron & pepparrot.
Varmrätt: Smörstekt rödingfilé med persiljerotspuré, röda betor, söt lök & rökt smör.
Dessert: Ängsyraglass med syrlig gurka & nötkrokant.
Pris per person: SEK 695,00
Fredag den 3 februari
Förrätt: Lätt gravad röding, rödlökssorbet, blomkålspuré & picklat äpple.
Varmrätt: Lågtempererat ripbröst & conifterat riplår med rökt sidfläsk från Jokkmokkskorv & rökeri, rödkål, murkla & renfondsky.
Dessert: Skabramostbrulee med hjortron inlagda i rom.
Pris per person: SEK 695,00
Lördag den 4 februari
Varmrätt: Lågtempererat reninnanlår med mortotspuré, smörkokt potatis, märgben, renfondsky & blåbär.
Dessert: Granskottsorbet, ängsyra & grönt te.
Pris per person: SEK 475,00